Architectuurbureau Henk van Hooff is opgericht op 27 april 1989  te Bunnik.


Het bureau is gevestigd in Bunnik en is ingeschreven in het architectenregister. De werkzaamheden omvatten het initiëren, ontwerpen, uitwerken en organiseren van bouwprojecten. Het werkterrein omvat woningbouw, stadsvernieuwing, industriële gebouwen, kantoor- en winkelprojecten, recreatie- en sportprojecten en haalbaarheidsstudies ten behoeve van projectontwikkeling.


Architectuurbureau Henk van Hooff is een klein bureau, maar beschikt over een groot netwerk om van iedere opgave een compleet succes te maken.

 

Henk van Hooff, Architect


Henk van Hooff leerde het vak van “onderop” in het aannemersbedrijf van zijn vader, die hem behalve de kneepjes , ook de liefde voor het bouwvak heeft bijgebracht. Deze liefde heeft hij op zijn beurt doorgegeven aan zijn zoon Viktor van Hooff.


Een omvangrijke bureaufilosofie past niet bij het bureau van Henk van Hooff. Vage verhalen en algemeenheden zijn maar al te snel het resultaat. In plaats van filosoferen over hoe tot iets te komen, gebruikt hij alle energie om tot iets te komen. Henk van Hooff zoekt een evenwicht tussen creativiteit en gezond verstand.

 

Viktor van Hooff, Architect MSc


Viktor van Hooff heeft in 2011 zijn diploma behaald aan de TU Eindhoven, maar heeft met name zijn ervaring opgedaan in de samenwerking met Henk van Hooff en het architectenbureau Hootsmans te Amsterdam.


In Amsterdam heeft hij gewerkt aan complexe opgaven als de nieuwbouw en renovatie van de Rechtbank van Zwolle en de herontwikkeling van een binnenstedelijk monument tot hoofdkantoor van mediabedrijf Eyeworks.


Voor meer informatie: www.viktorvanhooff.nl / www.hootsmans.com

kantoor